Minister: Geen grote wijzigingen in passend onderwijs

28.06.19
Het geduld in de Kamer met passend onderwijs raakt op, zo bleek tijdens het algemeen overleg naar aanleiding van de dertiende voortgangsrapportage passend onderwijs. Het speciaal onderwijs groeit, leraren zijn ontevreden en het aantal thuiszitters blijft hoog. Minister Slob ziet op dit moment echter niets in grote wijzigingen. Hij wil de evaluatie van 2020 afwachten.
Deel bericht

Doe mee met de #TaalChallenge en win een dagje Efteling voor de hele klas!

28.06.19
Tijdens Week van de Alfabetisering komt heel Nederland in actie voor een geletterd Nederland. Als leraar kun je met je klas meedoen met de #Taalchallenge. Jullie maken dan kans op een schoolreisje naar de Efteling. We verloten daarnaast vijf boekenpakketten van Uitgeverij Zwijsen.
Deel bericht

Educatieve website voor lessen over Wilhelmus

28.06.19
De website www.howtowilhelmus.nl kan scholen helpen om eigentijdse lessen over het Nederlandse volkslied te geven. Op de website staat onder andere een documentaire over de tekst van het Wilhelmus. Het docentengedeelte bevat downloadbaar lesmateriaal, extra teksten en opdrachten. Docenten kunnnen met een gratis inlog toegang krijgen tot dit gedeelte.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)