Eerste award ‘Muziekdocent van het Jaar’ uitgereikt

29.06.19
Uit handen van minister Ingrid van Engelshoven en Songfestivalwinnaar Duncan Laurence ontving Petra Smit de eerste award voor Muziekdocent van het Jaar 2018/2019. Ze speelt zelf meerdere instrumenten en is goed op de hoogte van de manieren waarop leerlingen tegenwoordig naar muziek kijken en luisteren. Ze zet haar leerlingen centraal en daagt ze uit zelf oplossingen te zoeken.
Deel bericht

Aanbod vormingsonderwijs móet in schoolgids staan!

29.06.19
In de schoolgids van elke openbare basisschool moet met ingang van het schooljaar 2019-2020 staan vermeld dat ouders voor hun kinderen kunnen kiezen voor levensbeschouwelijk of godsdienstig vormingsonderwijs. Bij voldoende belangstelling kunnen leerlingen op openbare basisscholen een uur per week onderwijs krijgen in een godsdienstige of levensbeschouwelijke stroming.
Deel bericht

Nieuwe handreiking: welke ruimte hebben scholen bij vormgeven schoolplan?

29.06.19
Het ministerie OCW en de Onderwijsinspectie hebben de brochure 'Schoolplan: handvat voor kwaliteitsbeleid’ gepubliceerd. Een schoolplan moet inzicht geven in waar de school de komende jaren op inzet (visie en ambities) en hoe de school het onderwijs en het kwaliteitsbeleid vormgeeft (aanpak). Scholen voor funderend onderwijs zijn wettelijk verplicht om een schoolplan op te stellen
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)