Onderwijsbond annuleert verkiezingsdebat vanwege visie PVV

15.02.21
Onderwijsbond AOb heeft het verkiezingsdebat over onderwijs afgelast, omdat leden bezwaar hadden tegen deelname van de PVV. De bond schrijft dat het verkiezingsprogramma van de PVV "dermate afstand neemt van alles waar de AOb (...) voor staat" dat de uitnodiging aan de partij moest worden ingetrokken en het debat niet kon doorgaan.
Deel bericht

De Kinderpersconferentie met Mark Rutte en Hugo de Jonge

15.02.21
Dinsdagavond gaat er iets bijzonders gebeuren. Dan beantwoorden Mark Rutte en Hugo de Jonge kindervragen over corona in een speciale kinderpersconferentie van het NOS Jeugdjournaal.
Deel bericht

Deze schooldirecteur uit Emmeloord vindt doorgaan eindexamen onverantwoord: ‘Diploma wordt meer symbool dan prestatie’

15.02.21
Sla de eindexamens over en geef leerlingen geen versoepeld ‘coronadiploma’. Die oproep deed locatiedirecteur Mark Brijan van de Bonifatius-mavo in Emmeloord in een brief aan onderwijsminister Arie Slob. Hij krijgt bijval van andere directeuren, maar de minister besluit anders. ,,Verbazingwekkend, want het doet geen recht aan leerlingen en docenten.”
Deel bericht

Geen code rood meer in Zeeland en Zuid-Holland, maar scholen in noordelijke provincies blijven dicht door weeralarm

15.02.21
In Zeeland en Zuid-Holland geldt maandagochtend geen code rood meer, omdat de gladheid door ijzel daar beperkt is. Ondertussen blijven de scholen in Drenthe, Friesland, Overijssel en Groningen vanwege de ijzel vandaag gesloten.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)