Onderwijs scoort gemiddeld met zzp’ers

27.11.18
Van de mensen die in de periode 2008-2010 als zzp’er in het onderwijs gingen werken, was na vijf jaar 42 procent nog steeds zelfstandige zonder personeel. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van gegevens van de Belastingdienst. et onderwijs scoort hiermee gemiddeld, net zoals de handel en de horeca.
Deel bericht

Stephane heeft een pepernoot-game gemaakt

27.11.18
Kruip in de huid van Sint of Piet en probeer zo veel mogelijk pepernoten en schuimpjes te vangen. Dat is het doel van Pepernoot game, bedacht en gemaakt door Stephane van 11 en zijn vader. Het spelletje is behoorlijk populair; het is in korte tijd al meer dan 800 keer gedownload.
Deel bericht

Kinderboekenweek 2019: Reis mee!

27.11.18
Op maandag 26 november is in Het Spoorwegmuseum in Utrecht onder toeziend oog van tientallen kinderen bekendgemaakt dat Anna Woltz het Kinderboekenweekgeschenk voor de 65ste Kinderboekenweek schrijft. André Kuipers schrijft het Prentenboek van de Kinderboekenweek met illustraties van Natascha Stenvert. Reis mee! met de Kinderboekenweek 2019, waar voertuigen centraal staan.
Deel bericht

Minister wijst scholen op subsidie voor begeleiding hoogbegaafde kinderen

27.11.18
Hij had geen zak geld meegenomen, maar wees de schooldirecteuren wél op de nieuwe subsidieregeling die op 1 januari van kracht wordt en die scholen financieel kan steunen met de aanpak en begeleiding van hoogbegaafde kinderen. Minister Slob was op werkbezoek in Zeeland en sprak op twee basisscholen over het thema hoogbegaafdheid.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)