Noordoost-Brabant kan nu aan de slag met 17 miljoen voor techniekonderwijs

02.07.19
Scholen en bedrijven in Noordoost-Brabant mogen zeventien miljoen euro steken in het verbeteren van techniekonderwijs. Minister Arie Slob maakte dit vandaag bekend. Het Brabantse project Sterk Techniekonderwijs in deze regio is goedgekeurd, nu het bedrijfsleven ook tien procent bijdraagt. Dat was de enige voorwaarde die het Rijk stelde.
Deel bericht

De Nieuwe Internationale School Esprit opent 2 juli in Amsterdam

02.07.19
Eindelijk is het zover: precies vijf jaar na de oprichting van DENISE wordt het volledig gerenoveerde schoolgebouw officieel geopend. De school heeft een internationaal karakter en biedt aan leerlingen van 4 tot 18 jaar primair- en voortgezet onderwijs. Zowel Amsterdamse- als leerlingen met een expat- of nieuwkomersachtergrond vinden op DENISE een passend onderwijsaanbod.
Deel bericht

Subsidie ‘Groene schoolpleinen’ zeer in trek bij scholen

02.07.19
Ongeveer 155 scholen in de provincie Gelderland hebben de afgelopen tijd subsidie aangevraagd voor vergroening van hun schoolplein. Daarvan hebben er 88 daadwerkelijk geld gekregen van de provincie.Vanwege het succes van de subsidieregeling Groene schoolpleinen, besloten Gedeputeerde Staten van Gelderland vorige week om hier één miljoen euro extra voor uit te trekken.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)