Kosten werkweken scholen worden veel te hoog

09.10.18
Veel ouders kunnen de kosten van een schoolreisje niet meer betalen. Dat zegt de PvdA-Groningen. Het gaat vooral om gezinnen met een inkomen van net boven het minimum. Deze groep kan geen beroep doen op bijdrages van een fonds of de school. Werkweken kosten vaak tussen de 500 en duizend euro met uitschieters naar 1400 euro.
Deel bericht

Minister Slob op bezoek bij Zone college Zwolle

09.10.18
Op maandag bracht minister Slob een werkbezoek aan Zone college Zwolle. Onderwerpen van gesprek waren:de ontwikkelingen binnen het Groene vmbo en de begeleiding van leerlingen. Ook de samenwerking met andere Zwolse vmbo-scholen en de inzet van het bedrijfsleven kwamen aan de orde.‘We zijn blij met het bezoek. Want er gebeuren heel veel mooie dingen binnen het vmbo.
Deel bericht

Provincie wil met scholen praten over Gronings als vak

09.10.18
De provincie Groningen wil met de Groningse onderwijsinstellingen in gesprek over het aanbieden van het Gronings als vak. Wat is er nou mooier dan het Gronings in lessenpakketten aanbieden, vraagt gedeputeerde Henk Staghouwer zich af. Ik wil graag in gesprek met de Groningse onderwijsinstellingen om hier serieus over te praten. Zie het als een open uitnodiging.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)