SP en GroenLinks zetten door met wetsvoorstel ouderbijdrage

19.01.19
Beide Tweede Kamerfracties zetten hun initiatiefwetsvoorstel over de ouderbijdrage door. Dit wetsvoorstel moet regelen dat het niet (kunnen) betalen van de vrijwillige ouderbijdrage niet mag leiden tot uitsluiting van een leerling van een activiteit of het opleggen van een andere activiteit. De VO-raad signaleert nog wel knelpunten als het gaat om bijzondere bijdrages
Deel bericht

Europese eTwinning prijs voor Zaanse docent

19.01.19
Dennis Jurhil, docent Engels van het St. Michael college in Zaandam, heeft in Wenen ‘eTwinning Award for Cultural Heritage’ ontvangen, een runner-up prijs in de categorie 13-19 jaar. Zijn project is gekozen uit 1.572 inzendingen. In de Engelse les van 3 vwo ontwierp docent Dennis Jurhill een interactieve kaart waarop het rijke Europese culturele erfgoed te zien is.
Deel bericht

Beste scholen 2019: gymnasium prinsessen is superschool

19.01.19
Het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag, de school van de prinsessen Amalia en Alexia, is een van de ‘superscholen’ van Nederland in de achttiende editie van Beste scholen, het jaarlijkse onderzoek van Elsevier Weekblad. De winnaars onderscheiden zich van andere scholen met goede onderwijsresultaten, zowel in de laagste klassen als de bovenbouw.
Deel bericht

Minister Slob en meester Sander openen NOT 2019

19.01.19
De sleutel voor beter onderwijs ligt vanaf 22 januari in Utrecht, waar Minister Slob, André Kuipers en Meester Sander samen de NOT 2019 openen. Om 9.45 uur zullen minister Slob en André Kuipers, onder leiding van Meester Sander, hun visie geven op het onderwijs vanuit de SPACEBUZZ.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)