Onderwijsministers kondigen onderzoek en maatregelen kansengelijkheid aan

16.03.19
Het ministerie doet verdiepend onderzoek bij de 23 scholen die in 2017 subsidie ontvingen voor meer ontwikkeltijd voor leraren die werken op scholen met veel achterstandsleerlingen. Nog eens twintig scholen zullen ook deze subsidie ontvangen voor de extra begeleiding van leerlingen en het omgaan met verschillen in de klas.
Deel bericht

Grote kinder-klimaattop in Breda

16.03.19
Verbeter het klimaat, begin bij kinderen. Dat is de gedachte achter de Kids Klimaat Experience in die in mei wordt gehouden. Er kunnen 700 kinderen aan meedoen en bij veel belangstelling zelfs 1.400.Alle groepen 7 en 8 van basisscholen en klas 1 van het voortgezet onderwijs in Breda zijn uitgenodigd voor de bijeenkomst.
Deel bericht

Aanmelden Excellente Scholen kan t/m 22 mei

16.03.19
Deelname staat open voor scholen voor primair onderwijs (inclusief speciaal basisonderwijs), speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en praktijkonderwijs. Voorwaarde is dat de school de waardering ‘Goed’ van de Inspectie van het Onderwijs heeft. Bekijk hier de procedure. Bron: VOS/ABB - Rijksoverheid
Deel bericht

Middagsymposium: Vechtende ouders, wanhopige kinderen

16.03.19
Dit symposium is voor leerkrachten en begeleiders binnen zorg en onderwijs die met 4-18 jarige jongeren (en hun ouders) werken. Sprekers: Steven Pont, Ard Nieuwenbroek, “Buddys” van Villa Pinedo en Denise Kentie (EKSS. Locatie: Zaltbommel.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)